Rabatt

BoatWasher erbjuder 20 % rabatt på båtbottentvätt för samtliga medlemmar i Kilsvikens Båtklubb inför upptagning och nästa säsong.

 

 

BoatWasher håller era båtar rena, snygga och snabba, utan gift, hela säsongen och ni slipper bygga dyr spolplatta. BoatWashers båttvättar finns idag bland annat i Fisksätra, Kvarnholmen, Stocksund & Vaxholm och vi planerarar etablera många fler i skärgården och Mälaren 2016. Var de hamnar geografiskt är framför allt beroende på de båtklubbar/båtägare som visar störst intresse.

 

 

Med rabattkoden KILSVI2016 eller mot uppvisande av medlemsbevis i Kilsvikens Båtklubb får era medlemmar 20 % rabatt vid köp av tvättbiljetter i vår web shop eller vid betalning med kort på stationerna. I gengäld hjälper ni oss att sprida budskapet i klubben om borsttvättningsmetoden och BoatWasher (se exempeltext nedan).

 

 

Hör av er till oss när ni informerat era medlemmar om rabatten genom att svara ”OK” på detta mail, så vet vi att ni är med och vi aktiverar då rabattkoden.

 

 

Notera att det inte är tillåtet att tvätta båtar som målats med giftfärg denna säsong. Båt som bottenmålats i 2015 kan bottentvättas från och med säsongen 2016.

 

 

Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete för att rädda havsmiljön och göra båtlivet enklare och billigare.

 

 

Med vänliga hälsningar

 

Odd Klofsten

 

BoatWasher Sweden AB

på spolplatta.