Torrsättning 2015

Vi vill först och främst påminna om att avgiften för vinteruppläggning skall vara klubben tillhanda senast den 30 september enligt tariffen nedan. Vid försenad inbetalning lägger klubben på en förseningsavgift om 250 kronor. (Plusgiro: 28 80 82-1).

 

 

Uppläggningsplats för båt/täckning max 25 m2, 900 kronor.

 

Uppläggningsplats för båt/täckning max 40 m2, 1200 kronor.

 

 

Det är dags för torrsättning lördagen den 10/10. Vi startar som vanligt kl 09:00. Se till att vara på plats i tid. Det är som vanligt Bengt Wettervik som hjälper oss. Avgiften betalar du direkt till Bengt, se till att ha jämna pengar med dig. Priset är ca 300-400 kronor.

 

Det är viktigt att du ställer din vagn, vagga eller bockar på plats i god tid innan lördagen. Om inget annat är avtalat med hamnkaptenen ska du stå på samma plats som förra året.

 

Det finns inget lösvirke som kan användas till stöttor och underlägg på hamnområdet. Se till att ha med eget material för detta ändamål.

 

Förtöjningstampar måste tas bort från bryggorna i samband med torrsättningen.

 

 

Vi har ordnat så att scouterna i Nacka SMU kommer att hjälpa oss med serveringen.

 

 

Notera!! Klubben står för alla serveringskostnader som går oavkortat till Nacka SMU. Du behöver alltså inte ta med egen förplägnad. Pengarna Nacka SMU får in på serveringen går till scouternas aktiviteter.

 

 

Kom pigga och utvilade så ses vi där.

 

 

Varmt välkomna, Styrelsen, genom Andreas Harbom, Klubbmästare.