Torrsättning 2014

Copyright © All Rights Reserved

VÄLKOMMEN TILL

KILSVIKENS BÅTKLUBBS HEMSIDA

 

 

NYHETSARKIV

TJÖRN RUNT 2014

 

Tjörn Runt startade med ett redarmöte kvällen innan tävling där det meddelades att banan kortats pga av svaga vindförväntningar..........

På gång

Hej lite info vad som händer med att tvätta båtar.

Bottentvätta istället för att måla.

Prislista

 

Detta är den nya hemsidan, hoppas Ni tycker den ser bra ut. Tanken är att vi skall tillsammans fylla den med intressant och vackert innehåll. Därför vill jag att Ni skickar in information om vad Ni vill se på hemsidan, tips om härliga skärgårdsställen, bilder osv.

//Peter (Webmaster)

info@kibk.org

Viktiga info

 

Det är dags för torrsättning lördagen den 11/10. Vi startar som vanligt kl 09:00. Se till att vara på plats i tid. Det är som vanligt Bengt Wettervik som hjälper oss. Avgiften betalar du direkt till Bengt, se till att ha jämna pengar med dig.

 

Det är viktigt att du ställer din vagn, vagga eller bockar på plats i god tid innan lördagen. Om inget annat är avtalat med hamnkaptenen ska du stå på samma plats som förra året.

 

Det finns inget lösvirke som kan användas till stöttor och underlägg på hamnområdet. Se till att ha med eget material för detta ändamål.

 

Förtöjningstampar måste tas bort från bryggorna i samband med torrsättningen.

 

 

Vi har ordnat så att scouterna i Nacka SMU kommer att hjälpa oss med serveringen.

 

 

Notera!! Klubben står för alla serveringskostnader som går oavkortat till Nacka SMU. Du behöver alltså inte ta med egen förplägnad. Pengarna Nacka SMU får in på serveringen går till scouternas aktiviteter.

 

 

Kom pigga och utvilade så ses vi där.

 

TILLBAKA